O nama

Udruga Hip-Hop Osijek je osnovana u kolovozu 2013. godine s ciljem promoviranja, razvitka i unapređenja edukativnih, kreativnih, socijalnih, urbanih i kulturno-umjetničkih aktivnosti vezanih uz Hip-Hop kulturu i urbane umjetnosti u svim njihovim oblicima za sve građane i pravne osobe u Hrvatskoj, Europi i ostatku svijeta. 

  U svojih nešto više od 5 godina postojanja udruga i njeni članovi su uspješno surađivali s mnogim institucijama iz Grada Osijeka i okolice ( GISKO, MLU, HNK Osijek, GPP, Filozofski fakultet Osijek, Akademija za umjetnost i kulturu), te organizirali i sudjelovali u velikom broju humanitarnih akcija, radionica, događaja i projekata kao što su Pannonian Challenge, Urban Fest Osijek, Rap Skillz, The Message, Euro Show Dance Challenge..  

 Zahvaljujući radu udruge i njenom internacionalnom djelovanju, promoviranju i partnerstvu s mnogim organizacijama koje se nalaze izvan našeg grada i države za Osijek su čula mnoga dobro poznata i cijenjena imena iz svijeta Hip-Hop-a i ostalih subkultura, a neke smo uspjeli i dovesti u naš grad i uživo od njih učiti i pričati s njima. 

 Pozivamo sve zainteresirane da nam se jave ako žele surađivati s nama ili postati članovi i pridružiti nam se u našem daljnjem radu i naučiti i sudjelovati u novim i zabavnim stvarima, te nama pomoći da još više napredujemo kao udruga i organizacija.