2019


ART ROOM (GRAFFITI RADIONICA Osijek)

16.02.

Graffiti radionica u Klubu mladih Lonac, polaznici radionice su sa sprejevima za crtanje oslikavali  slova Art Room izrezana od lesonit ploča i uz zabavu, crtanje i bojanje naučili što je to Hip-Hop  kultura i njena 4 elementa DJing, MCing, Breaking i Graffiti Art. 

Na radionici je bilo 15 polaznika.


THE PRODIGY TRIBUTE EVENT DJ

09.03.

Tribute party održan u osječkom klubu Exit povodom smrti legendarnog frontmena britanskog  electro benda The Prodigy Keitha Flinta. 

Ulaz je bio besplatan, događaj je posjetilo oko 200 posjetitelja koji su imali prigodu osvojiti i neke  od nagrada za najbolje plesače večeri.


JAMAICA RIDDIMZ EVENT DJ

16.03.

Tematski party održan u osječkom klubu Exit. Uz Armanda glazbu su puštali i Mefa iz Valpova, te  Kingetic iz Slavonskog Broda, a okupljeni su mogli uživati i u Dancehall nastupima lokalne  plesačice umjetničkog imena Tina Koke. 

Događaj je posjetilo oko 100 posjetitelja koji su imali priliku slušati najveće hitove Reggae,  Reggaeton, Dancehall, Dub, Rap i Rnb glazbe.


NO TRASH PARTY EVENT DJ

20.04.

Party održan u osječkom klubu Exit osmišljen kao protuteža sve većem broju ne kvalitetne glazbe u  lokalnim klubovima i glazbenim dvoranama. Uz Armanda glazbu je puštao i mladi osječki DJ  Marushka koji se specijalizirao za sve vrste naprednih DJ tehnika od tzv. scratcha do beat jugglea, a  okupljeni su mogli uživati i u odličnoj glazbi saksofonista Benjamina Lamze. Događaj je posjetilo oko 200 posjetitelja koji su imali priliku slušati hitove svih glazbenih žanrova.


PANNONIAN CHALLENGE XX

05.-09.06.

Najveći događaj u Regiji što se tiče ekstremnih sportova u kojem smo bili dio organizacije zadužen  za naš Original Skillz Hip-Hop Jam i ostale poslove vezane uz organizaciju i pripremu samoga  eventa, te oslikavanje Pannonian Challenge tramvaja.


ORIGINAL SKILLZ JAM 2019

07.06.

Hip-Hop Jam koji se održava jednom godišnje u sklopu Pannonian Challengea. Ove godine je trajao  jedan dan u kojem su posjetitelji imali priliku biti dio i iskusiti kako je to plesati ili crtati na jednom  B-Boying (Break Dance) natjecanju i Graffiti Jamu, te osvojiti novčane i sponzorske nagrade. Glavni dio programa smo upotpunili i sa plesnim nastup Baletnog ansambla HNK Osijek pod  urbanim nazivom B’Beezz, te osjeckim Beatboxerom Tyfom. 

Događaj je posjetilo oko 500 posjetitelja i natjecatelja.


VRISAK BARANJE GRAFFITI RADIONICA

19.07.

Graffiti radionica za mlade u sklopu projekta Vrisak Baranje Udruge Đola, oslikavali smo zid  zajedno s polaznicima radionice s sprejevima za crtanje, educirali ih o Hip-Hop kulturi i Graffiti, te  Street Artu. 

Na radionici je bilo 15 polaznika.


ARTBEAT STREET ART TOUR GRAFFITI JAM & EVENT  DJ

29.06.

Artbeat projekt je ovoga bio u 4 grada, među kojima je bio i Osijek, osim izložbe stickera i raznih  radionica ekipa iz Udruge Hip-Hop Osijek je organizirala i mali Graffiti Jam, te se pobrinula za  dobru atmosferu na After partyu. 

Na događaju je bilo nešto više od 100 posjetitelja.


BREZA GRAFFITI RADIONICA

19.07.

Graffiti radionica za mlade u sklopu Brezine Zemlje bez granica, polaznici radionice su sa sprejevima za crtanje oslikavali slova Zemlja bez granica izrezana od lesonit ploča, te uz naučene  nove tehnike crtanja su imali priliku naučiti nešto i o Hip-Hop kulturi općenito. Na radionici je bilo 20 polaznika.


TARDA 2019 GRAFFITI RADIONICA & AFTER PARTY DJ

19.07.

U sklopu velikog projekta Udruge Đola, Tarda festivala odradili smo graffiti radionicu za sve  uzraste, polaznici radionice su uz naučene nove tehnike crtanja upozanli i jedan dio Hip-Hop  kulture, a na After Partyu su svi pristuni imali priliku uživati u Funk, Rap i Rnb glazbi našeg DJ-a. Na festivalu je bilo nešto više od 1000 posjetitelja.


VREMEPLOV ZEMLJA BEZ GRANICA GRAFFITI  CRTANJE

26.-31.08.

U sklopu Zemlje Bez Granica smo obnovili stare Graffite Zemlje Bez Granica i održali Graffiti  radionicu za sve zainteresirane, uz mnogobrojne novinare koji su došli popratiti cjelokupnu priču  imali smo i velik broj upita znatiželjnih prolaznika, te 10 polaznika radionice.


BACK 2 BASICS 2019 GRAFFITI JAM & EVENT DJ

07.09.

Back 2 Basics je natjecanje u ekstremnim sportovima koje se održava u osječkom Skate parku, a u  sklopu ovogoišnjeg izdana smo sudjelovali na Graffiti Jamu, te puštali glazbu tokom cijelog  događaja koji je bio posjećen sa više od 500 posjetitelja.


HIP-HOP NA ORIONU 11

14.09.

Dugi niz godina pomažemo ekipi iz Udruge Hip-Hop Vk u oragnizaciji njihovog Hiip-Hop festivala  nazvanog Hip-Hop na Orionu koji se održava u slopu poznatih Vinkovačkih jeseni. Na Orionu su  posjetitelji imali priliku vidjeti Graffiti Jam, B-Boying (Break Dance) natjecanje, te nastupe  lokalnih i gostujućih plesnih skupina i glazbenika. Za sve zainteresirane se održala i besplatna  Graffiti, te Break radionica. 

Na eventu je bilo 500 posjetitelja.


THE MESSAGE CROATIA JAM VOL. 8

19.10.

Hip-Hop Jam održan u osječkom klubu Exit, oslikavale su se lesonit ploče Graffiti tehnikom,  održale su se i Break, te DJ radionice koje su bile besplatne za sve zainteresirane. Za vrijeme Jama  glazbu nam je puštao DJ Marushka, a na afteru su mu se pridružili i DJ Max, Tyfa Beatbox, MC  Rima i ostali. 

Na događaju je bilo sveukupno nešto više od 200 posjetitelja.


OSIJEK YOUTHNITED 2019 PRIKAZIVANJE OSJECKOG  PLESNOG VIDEA „DRUGA STRANA OSIJEKA 3” &  GRAFFITI RADIONICA

03.12.

Događaj koji je u prostoru renovirane Stare pekare u Tvrđi okupio većinu udruga iz našeg Grada i  okolice na kojem smo prezenitrali našu udrugu, održali Graffiti radionicu i prikazali posjetiteljima  naš novi plesni video nazvan Druga strana Osijeka 3 u kojem su po treći puta sudjelovale razne  osječke plesne skupine, te plesale na poznatim lokacijama u Gradu Osijeku.